sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Oikea prinsessa

Nainen, kutsutaan häntä vaikka neiti J:ksi, miettii mikä määrittelee meidän sukupuolellemme rajat ja sen kumpaa sukupuolta me edustamme. On miehekkäitä naisia ja naisellisia miehiä. Ja vaatteet, jotka kertovat miehisyydestä ja naisellisuudesta. Miehen pukeutuminen naiseksi tai naisellisesti on aina mielenkiintoisempaa kuin toisin päin. Ja sitten on miehiä jotka tuntevat hetken tarvetta olla nainen.

Neiti J. tapaa Herra M:n Toisaalla. Herra M. on päivisin mies ja öisin nainen. Neiti J. näkee herra M:n vain naisena, mutta tuntee hänet mieheksi. Herra M. on kaunis, kauniimpi kuin naiset. Jokin vetää heidät hetkeksi yhteen, ja neiti J:n ajatukset lepattavat kuin yöperhonen herra M:n ympärillä. Iltaisin J. etsii herraa kaikkialta, kunnes taas löytää hänet.

Tuttavuus ei kestä kauaa, sillä neiti J. ei koskaan pääse herra M:n ajatusten sisälle, mitä hän etsii, mitä hän haluaa. Mitään yhteistä ei enää löydy. Neiti J. halusi ystävyyttä, koska hän koki tuttavuuden elämän rikkautena. Salaa hän myös kuvitteli herran makuuhuoneeseensa, vaikka ei tiedostanut kumpaa sukupuolta hän halusi. Hän halusi herra M:n naisena joka on mies ja miehenä joka on nainen. Joskus neiti muistelee häntä, ajattelee kadehtien herran korkeakorkoisia saappaita, kauniita sääriä ja hoikkaa uumaa. Herra M. oli oikea nainen, todellinen prinsessa silloin kun yö koitti.

Ei kommentteja: