tiistai 30. joulukuuta 2008

Keskikohta

Elämän kuin monien asioidenkin suhteen on havaittavissa alku, keskikohta ja loppu. Elämässä nämä vaiheet toistuvat montakin kertaa. Omalla kohdalla toivon ettei paksu keskikohta (kirjaimellisestikin) ole tullut jäädäkseen pitkäksi aikaa, vaan jokin miellyttävä uusi alku ja muutos olisi tuloillaan. Nämä ajatukset varmaankin loogisesti johtuvat yhden kalenterivuoden loppumisesta ja toisen alkamisesta.

Vuoden 2008 tulos:
- järkyttävä stressi
- suuret pettymykset
- liikaa töitä
- lisäkilot
+ yllättävän hyvä paineensieto kyky ja henkinen kestävyys
- / + todelliset ihmissuhteet vastakkaiseen sukupuoleen = 0, virtuaalisuhteet vastakkaiseen sukupuoleen = kymmeniä ja kymmeniä
+ yllättävän monta uutta kaveria facebookissa
+ 1 uusi blogi
+ 1 ulkomaan matka


Lista asioista mitä ehkä pitäisi tehdä vuonna 2009:
- hanki uusi elämä
- hanki uusi koti
- hanki uusi kännykkänumero
- hanki paremmat hermot
- hanki pankkitilille rahaa (mieluiten hyvin vähällä vaivalla)
- hanki hyvää kasvovoidetta
- etsi kadonnut vyötärö
- pese astiat useammin kuin kerran kahdessa viikossa

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitääkö nyt tehdä jokin toimintakertomus tästä vuodesta? Onko se kohta vaihtumassa joksikin muuksi?

onhannoita kirjoitti...

Niin, tämä on sitä aikaa kun toimintakertomuksia ja - suunnitelmia tehdään. Kalenterivuosi on vaihtumassa, mutta se ei tarkoita että oikeassa elämässä asiat ja elämä kulkevat sen aikarajan sisällä. Tämä talvi jatkuu ensi vuonnakin, eikä "uusi minä" astu voimaan heti kellon lyömällä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, elämähän on ponnistelua, vaikka useampiin tiskivuoroihin. On jotenkin helottavaa ajatella että vuoden 2008 saa siirtää vähän syrjään, että voi aloittaa uuden listakertymän joka koskee vain vuotta 2009. Ettei aivan muserru kaiken tämän alle...

onhannoita kirjoitti...

Kieltämättä tämä vuosi on vienyt mehut ja on mukava olla lapsellisen toiveikas tulevasta. Väsyttää ihan tajuttomasti, pelkäsin jo tuupertuvani kotimatkalla tämän vuoden väsymystaakkaani. Olisi kiva vain mennä jo nukkumaan pois tämä vuosi, mutta pitää vielä jaksaa vähän..