sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Tyttöjen välisestä ystävyydestä

Näin kesällä seksi on luontevasti aivan tuossa mielen päällä. Mietimme ystävän kanssa suhteettomia asioita, sillä olemmehan molemmat vapaita ihmisiä. Tämän keskustelun lopputulema oli, että olisin hänelle ihanteellinen kumppani. Olen sopivan ikäinen ja jo elämää kokenut. Ongelma on vain se, että olemme molemmat samaa sukupuolta, emmekä kumpikaan tunne sellaista vetoa toisiimme.

Kummallinen tuttuuden tunne valtasi keskustelun jälkeen. Erään toisen ystävän, nyt jo edesmenneen, kanssa kävimme eräänä kesäyönä samantapaisen keskustelun juuri samaisen ravintolan ulkopuolella. Hän oli sitä mieltä että voisimme syventää kaveruuttamme, koska olimme molemmat juuri silloin vapaita ja villejä. Kohteliaasti ohitin asian, kun en tuntenut silloinkaan vetoa tyttöihin. Minulla oli myös kiikarissa jalat alta vievä poika, jonka kanssa aloinkin kesän lopulla seurustelemaan.

Naisten kesken näistä asioista on kumman helppo puhua. Todetaan molempien tarpeet, toiveet ja tosiasiat, sekä ymmärretään erilaiset näkökohdat. Toivoisin tämmöisiä avoimia pöytäkeskusteluja myös miesten kanssa.

Eilen lueskelin tätä blogiani ja herkistyin sen äärellä. Vuodet ovat vierineet ja muistot palaavat tekstien myötä mieleeni. Huomasin omaavani tunteita itseäni kohtaan. Rakastuin itseeni sellaisella lempeällä ja hyväksyvällä tavalla. Jos vain voisin, juoksisin juuri nyt omaan syliini, syleilisin itseäni pitkään ja kiihkeästi. Kellistäisin itseni sen jälkeen tähän sohvalle, ottaisin minut tässä ja nyt. Myöhemmin tekisin sen vielä keittiön pöydällä, makuuhuoneen matolla, sängyssä ja suihkussa. Ja sitten palauttavan unen jälkeen harrastaisin lempeää ja unensekaista aamuseksiä.

Olkaa lempeitä itsellenne. 


Tunnelmamusiikiksi: Nick Cave & the Bad Seeds "Into my arms"