perjantai 20. helmikuuta 2009

Syitä ja seurauksia

Elämä, tuo sarja toinen toistaan kummallisempia sattumuksia. Siinä voi käydä niinkin, että syytetty on sivullinen ja syyttäjä itse syypää. Valituksen kohde on vain sopivasti paikan päällä oleva onneton, joka saa moninaisista elämänsä pienistä häiriöistä kärsivän ihmisen ryöpytykset. Valittaja kärsii, valituksen kohde kärsii ja valitusta kuulevat kärsivät. Ja kaikki muut paitsi valittaja ymmärtävät, että tuo kaikki on turhaa, aiheetonta, että olisi parempi jos kaikki voisivat vain jatkaa omaa elämäänsä kuten ennen. Aina joku tarkkailee, nytkin, josko tekisin elämässäni jonkun virheen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Selma Anneli voi tulla häiriköimään sun naapuria. Sit se vois tajuta mitä häiriköinti on. Mulla oli kerran sellainen yläkerran naapuri joka hakkasi pattereita jos vedin vessan, tiputteli mun mattoja telineeltä ja kirjoitteli todella kamalia viestejä. Se kuuli ääntä kodistani silloinkin kun siellä ei oltu.

Onhan Noita kirjoitti...

Voi tätä elämää. Pelkään toisinaan että minusta tulee isona katkeroitunut vainoharhainen kyylä.. B -rapun täti. Ihan hyviä kokemuksia tässä on tullut kerättyä sellaisen uraan.